Belépés
FõoldalHírekKeresésOldalakRegisztráció

Temetkezés Debrecen

Temetkezés Debrecen


Szaniter


Hírek
Hajdú hírek
Település hírek
Ártánd
Berettyóújfalu
Debrecen
Hajdúdorog‎
Hajdúszoboszló
Kaba
Nádudvar
Nyíradony
Püspökladány
Vámospércs
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Hajdú kultúr
Koncert
Színház
Impresszum

Kedvencekhez Vasgyűjtés ürügyén mentek be
2016-09-01 11:39:29

Névnap és dátum script

Vasgyűjtés ürügyén mentek be
Kedvencekhez A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két hajdúdorogi férfival szemben, akik kifosztottak egy idős nőt Nádudvaron.
2016-09-01 11:39:29
A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két hajdúdorogi férfival szemben, akik kifosztottak egy idős nőt Nádudvaron. A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két hajdúdorogi férfival szemben, akik kifosztottak egy idős nőt Nádudvaron.
2016-09-01 11:39:29

Vasgyűjtés ürügyén mentek be

A nyomozás adatai szerint egy nő tett bejelentést 2016. április 14-én 13 óra 47 perckor a rendőrségre arról, hogy édesanyja nádudvari lakásában ismeretlenek bemenetek és onnan eltulajdonítottak egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel együtt. A rendőrök az ügyben adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy egy 45 éves és egy 26 éves hajdúdorogi férfi a sértett Nádudvaron található házába a nyitott ajtón bement és a konyhából egy pénztárcát tulajdonítottak el. Az ágyban fekvő 79 éves néni észrevette az idegeneket és számon kérte őket, hogy mit keresnek a lakásában, erre ők azt felelték, hogy vasat gyűjtenek, majd sietve távoztak. A rendőrök B. Györgyöt és L. Károlyt 2016. április 18-án elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra. A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2016. április 20-án elrendelt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a két hajdúdorogi lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte. - irta a police.huKövetők
Oldal kedvelők
Belépés

Kedvencekhez 3195 - Vasgyűjtés ürügyén mentek be

developed by Centrumnet Systems